Din tandlæge, lige i nærheden

Klinikolsen blev startet i 1987 på adressen Svanholmsvej 1 2. tv. 1905 Frederiksberg C. Vi har arbejdet på den adresse i 32 år. Der var ikke mulighed for at udvide klinikken, så i marts 2020 flyttet vi klinikken til den nuværende adresse.

Vi har nu en helt nyindrettet klinik med 3 behandlingsrum og moderne udstyr.

 Vi har fået et vandrensningsanlæg. Vi forsøger at minimere vores affald ved at sterilisere og genbruge sug, vi har glas/glas til at skylle med. Vores operationsafdækning er syet af bomuld og det vaskes og steriliseres efter brug. Alle lamper er LED. 

Vi er et lille hold med 2 tandlæger 2 klinikassistenter og en kirurg der kommer på klinikken ved behov. Vi har et godt arbejdsklima og højt humør.       

Tandlæge Gitte Olsen, uddannet fra Tandlægeskolen i København i 1987 og Klinikejer. Efteruddannet i implantologi på Harvard School of dental medicine i 2012. Har været klinisk lærer på afdelingen for parodontologi i 5 år. Er sagsbehandler i styrelsen for patientsikkerhed

Pia er klinikassistent og har været på klinikken i 18 år.

Pia tager røntgenbilleder og aftryk til blegeskinner. Hun er klinikkens blæksprutte. 

Tandlæge Rasmus Nissen, uddannet fra Tandlægeskolen i København i 2016. Har siden haft erfaringer fra privat og kommunal praksis. Medlem af ITI (International Team for Implantology).

Rasmus laver alle almindelige tandbehandlinger og har en særlig interesse for kirurgi.

Kontakt mig

Skriv dit navn og din e-mail i boksen, samt en foretrukkende dato, og bliv kontaktet.