Behandlinger

Vi tilbyder

Akut behandling

Har du smerter eller behov for en akut tid, så ring til os om morgen. Jo tidligere du ringer til os jo lettere har vi ved at finde en tid til dig samme dag.

Fyldninger

På klinikken tilbyder fyldninger i plast. Vi kan genopbygge tanden meget præcist i samme farve og form som dine tænder. Vi vejleder dig altid, så du sammen med tandlægen kan vælge den behandling der er bedst for dig.

Blegning

Vil du have bleget din tænder så de bliver lysere?
Vi anbefaler du bruger blegeskinner, som vi specialfremstiller her på klinikken. Du får en grundig vejledning mundtligt og skriftligt inden du påbegynder blegningen og du kan altid ringe til klinikken, hvis du har spørgsmål.

Implantater

Har du mistet en eller flere tænder, eller sidder din protese ikke fast? Så kan implantatbehandling være en god løsning. Et implantat er en kunstig rod som er fremstillet af titanium. Den opereres ind i kæben og fungere som en tandrod. På dette kan man sætte en krone eller en tryklås, alt efter behov. Du er velkommen til at ringe for vejledning

Rodbehandling

Hvis du har et meget dybt hul i en tand, kan tandens nerve få en infektion og den skal rodbehandles. Hvis du har slået din tand slemt, kan tandens nerve blive irriteret og tanden må rodbehandles. Hvis du knækker en tand og nerven blottes, må tanden rodbehandles. Når en tand rodbehandles, så fjerner man nerven i tanden. Man renser og skyller den/de kanaler nerven har ligget i grundigt og fylder kanalerne med naturgummi. Det er ofte nødvendigt at forsyne en rodbehandlet tand med en krone, da tanden efter rodbehandling er svækket.

Parodontose

Hvis tandkødet gennem længere tid har været udsat for bakterier, så bliver det rødt og hævet og ømt. Hvis man intet gør ,så fortsætter infektionen og på sigt mister tænderne knoglefæste. Det er vigtigt at blive behandlet, så sygdommen standses. Behandlingen er at man renser tænderne og eventuelt rodoverfladerne grundigt. I særlige tilfælde kan det være nødvendigt at operere. Det er meget vigtige at opretholde god mundhygiejne.

Kroner

Når en tand behandles med en krone, så hentyder det til at tanden som er svækket forsynes med en omsluttende restaurering. Nærmest som en hætte, der holder fast rundt om tanden. Denne hætte er fremstillet i et stærkt og holdbart materiale og ligner en naturlig tand.

Bro

En bro erstatter en eller flere manglende tænder. Systemet er, at man skal have 2 bropiller (tænder med krone på) som kan bære et mellemled (den tand der mangler).

Fjernelse af visdomstænder

Hvis din visdomstand (tand nr. 8) generer dig, kan løsningen være at fjerne den. Vi har en kirurg der foretager disse indgreb. Retrograd operation: Hvis der er betændelse på rodspidsen af en rodbehandlet tand, kan det være nødvendigt at fjeren en lille del af rodspidsen ved en operation. Vi har en kirurg der foretager disse operationer.

Røntgen

Vi tager kun røntgenbilleder af dig , når det er nødvendigt. BW-røntgenbilleder (oversigtsbilleder) tager vi rutinemæssigt for at undersøge om du har huller i tænderne. OP- røntgen tager vi hvis du har fået lavet mange tandbehandlinger. Dette røntgenbillede viser alle tændernes rødder og lejring af visdomstænder, samt dine kæbeled og bihuler.

Plastfyldning

Vi kan genopbygge tanden meget præcist i samme farve og form som dine tænder. Vi vejleder dig altid, så du sammen med tandlægen kan vælge den behandling der er bedst for dig.

Kontakt mig

Skriv dit navn og din e-mail i boksen, samt en foretrukkende dato, og bliv kontaktet.